Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on vanha suomalainen perinnehoito. Asiakas tutkitaan ja hoidetaan jäsenkorjauksessa aina kokonaan, päästä varpaisiin. Jäsenkorjauksessa käsitellään lihaksia ja lihaskalvoja, parannetaan nivelten liikkuvuutta ja sidekudoksen toimintaa. Hoito on kivutonta. Siinä hyödynnetään vain asiakkaan omia luonnollisia liikeratoja, ilman voimakkaita naksautuksia.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella on saatu tutkitusti hyviä hoitotuloksia esim. seuraavissa vaivoissa: alaraajojen nivelten virheasennot ja kivut, iskiaskivut, skolioosi, selkä- ja niskakivut, olkapääkivut, tenniskyynärpäävaivat, päänsäryt.

Turun toimipisteessä fysioterapeutti Hanna Pihlajamaa valmistui Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi keväällä 2018. Kalevalaisella jäsenkorjauksella voidaan hoitaa sekä vauvoja, lapsia, aikuisia että vanhuksia mutta myös eläimiä, esim. hevosia ja koiria. Hanna on erikoistunut hoitamaan työikäisiä, aikuisia, eläkeläisiä ja vanhuksia. Jos haluat tietää kuka Turun seudulla hoitaa vaikkapa lapsia ja vauvoja tai eläimiä, tai kaipaat muuten lisätietoa Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta, ota yhteyttä Kansalääkintäseuraan!

Kansanlääkintäseuran verkkosivut

Ota huomioon aikaa varatessasi että hoidon jälkeen suositellaan välttämään raskasta fyysistä rasitusta 2-3 päivän ajan.